Tagjaink az I. Compliance Konferencián a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem és annak fenntartója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kezdeményezésére 2023. október 17-én első alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Egyetemen Compliance Konferencia.

Az eseményen számos compliance szakember, vállalati vezető és jogász vesz részt, hogy megbeszéljék és megvitassák a legfontosabb kérdéseket és kihívásokat a compliance és határterületei kapcsán.
Az esemény fő célja, hogy az egyes résztvevők megismerjék a legfrissebb fejleményeket és „jó gyakorlatokat” a compliance területén továbbá, hogy a szakma szereplői találkozzanak és kapcsolatokat építsenek egymással a tapasztalataik megosztása által. Az egyetemi compliance rendszer bemutatásán kívül sor kerül különböző szektorokból érkező compliance és annak határterületeivel foglalkozó szakemberek tapasztalatainak ismertetésére, megvitatására is.

A konferencia fővédnöke:

  • Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke
  • Kossa György, a Grófi Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

A Magyar Ügyvédi Kamara képviseletében dr. Molnár Adél és dr. Dékány Dóra Visszaélés-bejelentési Referensek vesznek részt a Kerekasztal beszélgetésen.

A konferenciáról további információ:

I. Compliance Konferencia

DataDom

DataDom

A DataDom 2022-ben jött létre hat ügyvéd együttműködéséből. Elsődleges célja a szakmai együttgondolkodás, mely kiemelten fontos egy olyan szakmákon és szakterületeken átívelő területen, mint az adatvédelem. Mivel minden szakértő eltérő tapasztalatokkal rendelkezik, így a közös munka biztosítja a szakági szabályok ismeretét, illetve un. „best practice” megoldások kidolgozását. A DataDom szakértőinek az adatvédelem nem csupán egy munka – mindennapi kihívás, aminek állnak elébe!

További cikkek: