Dr. Dékány Dóra

ügyvéd

Dóra 2008-ban a Bánáti Ügyvédi Irodában kezdte karrierjét, 2011-től egyéni ügyvédként praktizál. Kiemelt szakterületei az adatvédelmi jog, a követeléskezelés, valamint komplex jogi szolgáltatás nyújtása gazdasági társaságok és szervezetek részére. Munkája során fontosnak tartja, hogy a jogszabályok rendelkezésein túl az ajánlott megoldások megfeleljenek a gazdasági és piaci követelményeknek, és a gyakorlati életben kivitelezhető válaszokkal segítse ügyfeleit.

Dóra kiemelten foglalkozik sportegyesületek adatvédelmi jogával, illetve adatvédelmi tisztviselői tevékenységet lát el több, közfeladatot ellátó szervezetnél. Széles ügyfélkörrel rendelkezik a KKV szektorban, ügyfelei között megtalálható számos magán-egészségügyi szolgáltató és gépjármű márkakereskedések. 

Munkája mellett tagja a Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének, a Magyar Ügyvédi Kamara Másodfokú Fegyelmi Bizottságának, és elsőfokú elnöke a Magyar Lovassport Szövetség Sportfegyelmi Bizottságának. 2020 óta jogi szakvizsga cenzor.